Pet Sitting – Regio Limburg, Antwerpen & Vlaams-Brabant

 Laat met een gerust hart jouw huisdier in goede handen. Professioneel en zorgzaam met liefde voor jouw dier en respect voor jouw huis.

 

de Katviseur kattenoppas aan huis

Cat sitter

Omdat ik voor je kat zorg zoals ik voor de mijne zorg!

Dog Walking

Dog sitter & walking

Voor jouw hond zorgen en uitlaten.

 

Kattenoppas aan huis

Ben je een tijdje niet thuis maar je wilt de beste zorgen voor jouw kat in haar vertrouwde thuisomgeving? Dan heb ik voor jou de oplossing! Want met mijn ervaring als kattengedragstherapeut, mijn liefde voor allé katten en mijn zorg voor jouw privésituatie, kan jij met een gerust hart jouw pluizenbol achterlaten.

Geen stress van een kattenhotel, want jouw geliefde katten worden gewoon bij je thuis verzorgd en ze krijgen alles wat hun hartje begeerd. Ik speel ontzettend graag met katten dus dat is alvast een win-win! Jouw katjes worden natuurlijk ook gestreeld maar enkel op hun vraag, dat vind ik belangrijk.

Ik kom langs met een Purrs kattenhengel en met mijn befaamde ‘verrijkingstas‘, vol speeltjes, voerpuzzeltjes en kruiden waar katten dol op zijn. Uiteraard geef ik eten en drinken, ververs ik de kattenbakken, en indien dien ik ook medicatie toe. 

Je krijgt van mij dagelijks foto’s of filmpjes en een kort verslag, dus je kan op de voet volgen hoe het met jouw hartendiefjes gaat.

En er zijn meer voordelen. Omdat er regelmatig activiteit is, is jouw woning minder interessant voor inbrekers. Als je dat wilt, geef ik de planten water, maak ik de brievenbus leeg, doe de gordijnen of rolluiken open of dicht of andere kleine taken.

Cat sitting verrijkingstas

Hoe werkt het?

Ik vind het belangrijk dat zowel jij als de katten mij eerst leren kennen. Daarom kom ik langs voor een eerste gratis kennismakingsgesprek. 
Zo kan je me alle gewoontes en voorkeuren van je kat uitleggen en tonen waar wat staat dat ik nodig heb. Heb je nog andere dieren en wensen, dan bespreken we die natuurlijk ook. We plannen de cat sitting momenten in en we tekenen een contractje zodat alles duidelijk is.
We spreken nadien ook nog een moment af om je jouw sleutel terug te geven en eventjes te overlopen hoe het geweest was.

Hopelijk gebeurt het niet, maar indien een kat ziek wordt breng ik je onmiddellijk op de hoogte. Bij noodgevallen ga ik uiteraard meteen naar een dierenarts.

Cat sitting spelen met hengel

Wat kost het?

Ik hou van eenvoudige prijzen, dus geen toeslagen voor weekends, hoeveelheid katten of voor elk extraatje dat je me vraag. Ik vind voldoende tijd voor jouw kat en woning ook belangrijk, dus ik tel niet in blokken van kwartieren. Je kan natuurlijk ook kiezen dat ik twee keer op een dag een uurtje kom in plaats van twee uur na elkaar.

Voor één uur per dag: € 20
Voor twee uur per dag (na elkaar of gespreid): € 36

De betaling gebeurt op voorhand tijdens ons kennismakingsgesprek. Dit kan via cash, overschrijving of Payconiq/Bancontact app.
De onderstaande tarieven zijn exclusief kilometervergoeding. Voor afstanden buiten een straal van 10 kilometer van Beringen (Limburg), vraag ik € 0,35 per kilometer.

 

Kattenoppas nodig?

Contacteer me voor een kennismaking en hopelijk mag ik op jouw katjes komen passen!
 

Zorg en wandeling voor jouw hond

‘Hey de Katviseur, is dat niet die kattenman?’. Wel ik kan je verklappen dat ik ook een enorm groot hart heb voor honden! Onze eigen hond Loeka maakt dan ook een onmisbaar deel uit van ons gezin.

Heb je een drukke dag, ben je er eventjes tussenuit of kan je om welke reden dan ook even niet voor jouw hond(en) zorgen en/of wandelen? Dan kom ik met veel plezier voor jouw hond zorgen!

Door mijn opleiding als dierengedragstherapeut, ervaring en liefde voor viervoeters kan je gerust zijn dat je hond in goede handen is! Je krijgt na mijn bezoek en/of wandeling een verslag met foto’s of filmpjes zodat je zeker bent dat er fijn gewandeld werd.

Natuurlijk geef ik je hond ook eten en drinken, speel en knuffel ik (afhankelijk van de wensen van jouw hond!). En er zijn meer voordelen. Omdat er regelmatig activiteit is, is jouw woning minder interessant voor inbrekers. Als je dat wilt, geef ik de planten water, maak ik de brievenbus leeg, doe de gordijnen of rolluiken open of dicht en andere kleine taken.

de Katviseur dog walking

Hoe werkt het?

Ik vind het belangrijk dat zowel jij als de hond(en) mij eerst leren kennen. Daarom kom ik langs voor een eerste gratis kennismakingsgesprek.
Zo kan je me alle gewoontes en voorkeuren van je hond(en) uitleggen, bijvoorbeeld vaste of favoriete wandelroutes, of er traktaties gegeven mogen worden, of er goed met andere honden die we kunnen tegenkomen wordt omgegaan enzovoort. Indien je niet thuis bent en ik op voorhand een sleutel krijg, spreken nadien ook nog een moment af om je jouw sleutel terug te geven en eventjes te overlopen hoe het geweest was.

Hopelijk gebeurt het niet, maar indien je hond ziek wordt breng ik je onmiddellijk op de hoogte. Bij noodgevallen ga ik uiteraard meteen naar een dierenarts.

Dog Walking

Wat kost het?

Ik hou van eenvoudige prijzen, dus geen toeslagen voor weekends, hoeveelheid honden of voor elk extraatje dat je me vraag. Ik vind voldoende tijd voor jouw hond en woning ook belangrijk, dus ik tel niet in blokken van kwartiertjes. Wel vraagt de combinatie om voor de hond thuis te zorgen én wandelen vaak wat langer tijd, dus hou daar rekening mee.

Voor één uur per dag: € 20
Voor twee uur per dag (na elkaar of gespreid): € 36

De betaling gebeurt op voorhand tijdens ons kennismakingsgesprek. Dit kan via cash, overschrijving of Payconiq/Bancontact app.
De onderstaande tarieven zijn exclusief kilometervergoeding. Voor afstanden buiten een straal van 10 kilometer van Beringen (Limburg), vraag ik € 0,35 per kilometer.

 

Hondenzorg of wandeling nodig?

Contacteer me voor een kennismaking en hopelijk mag ik voor jouw hond komen zorgen en wandelen!
0
0 item
Winkelmand
Empty Cart