Advies

De Katviseur, de naam zegt het zelf al, geeft gegrond en wetenschappelijk advies vanuit het welzijn van de kat. Zowel eigenaren als professionals kunnen bij mij terecht voor allerlei kattenzaken. Alle adviezen en antwoorden, hoe groot of klein ook, zijn gebaseerd op wetenschappelijke studies vanuit de vakliteratuur, gevolgde bijscholingen en ervaringen van experts.

Advies voor eigenaars

Eigenaars die advies wensen zijn meer dan welkom! Elke vraag is vrijblijvend, voel je dus zeker niet weerhouden om vragen te stellen!

Een aantal vaak voorkomende vragen zijn:

  • Binnenkort komt er voor het eerst een kat in huis. Aan wat mag ik me verwachten? Wat heb ik allemaal nodig?
  • Hoe krijg ik mijn kat in beweging? Hoe speel ik met mijn kat?
  • Wij gaan verhuizen, hoe pak ik dit het beste aan voor onze kat(ten)?
  • Waarom doet mijn kat dit?

Advies voor professionals

Ik adviseer mensen in het vakgebied. Dierenartsen, cattery’s, docenten, asielen, enzovoort, kunnen bij mij terecht voor gefundeerd advies. Ook bedrijven en fabrikanten die raad wensen sta ik graag te woord. Ik tracht kattenwelzijn zo goed mogelijk te fuseren met jouw specifieke vraag. Mijn opleidingen Bachelor Commerciële Communicatie en Postgraduate Companion Animal Behaviour and Welfare helpen me hierbij.

Nogmaals bedankt voor je input! Ik vond het verfrissend hoe jij het kattenwelzijn voorop stelde maar ook dacht aan de commerciële belangen van ons bedrijf.
Olivia Maes

Marketing & communication, Savic