+32 (0) 474 54 30 36 info@dekatviseur.be

Tarieven consults

Geen extra’s. Geen kilometervergoeding. Geen gedoe.

Laatst bijgewerkt op maart 2019.

Heldere prijzen

De Katviseur kiest voor heldere prijzen, zonder extra’s die je nog zelf moet berekenen of onverwachtse kosten achteraf. Dat is het eerlijkst voor iedereen.

Bij consultaties aan huis pin ik me niet vast aan uren. Komen we er op een uurtje er uit? Prima. Duurt het langer? Even goed! De prijs blijft dezelfde. Ik pin me evenmin vast aan afstand. Of je nu ver of dichtbij woont, ik vraag géén kilometervergoeding of verplaatsingskosten.

Ik streef naar een aanpak op maat. Afhankelijk van het probleem en van jouw situatie kan er veel besproken worden. Stel dat je toch iets anders in gedachten hebt, dan bespreken we dit en bepalen we de prijs op voorhand.

Formules consultaties

Standaard bied ik de volgende formules aan die voor de meeste gedragsproblemen voldoende zijn. Je kan kiezen tussen een Standaard en een Uitgebreid Consult, het verschil zit in het aantal bezoeken en de opvolging die ik bied. Bij sommige, meer complexe problemen zal ik je wel eerder een Uitgebreid Consult aanraden, het extra bezoek kan een absolute meerwaarde beteken om tot een geschikte en blijvende oplossing te komen.

Heb je vragen over bijvoorbeeld de aanschaf van een kitten of heb je deskundig advies nodig zoals ‘hoe mijn woning katvriendelijk maken’? Dan raad ik je eerder een Adviesgesprek aan. Hier vind je meer info.