Tarieven consults

 

Geen onverwachtse extra’s maar op voorhand heldere prijzen.

 

Heldere prijzen

De Katviseur kiest voor heldere prijzen, zonder onverwachtse kosten achteraf. Dat is tenslotte het eerlijkst voor iedereen. Bij consultaties aan huis pin ik me niet vast aan uren maar blijf ik zolang het nodig is of je vragen hebt.

De onderstaande tarieven zijn exclusief kilometervergoeding. Voor afstanden buiten een straal van 25 kilometer van Beringen, vraag ik € 0,41 per kilometer. Op bepaalde dagen kan dit ook vanuit Schoten berekend worden, dit spreken we op voorhand natuurlijk goed af.

Formules consultaties

Je kan kiezen tussen twee formules waar jij je het beste bij voelt. Het Regular Consult is geschikt voor de meeste problemen, terwijl een Deluxe Consult meer geschikt is complexe problemen. Het verschil zit in de follow-up die ik geef, het aantal bezoeken en een gepersonaliseerd stappenplan. Je krijgt uiteraard bij elke consult dezelfde expertise en toewijding!

Je kan ook kiezen voor een consultatie op afstand. Dat kan telefonisch maar nog liever via een video call. Klik hier voor alle informatie voor consultaties op afstand.

Tijdens de opvolging bespreken we het verloop en evalueren we samen welke stappen het beste zijn om nog te nemen. Dit kan telefonisch, via mail, chat of videocall.

Heb je vragen over bijvoorbeeld de aanschaf van een kitten of heb je deskundig advies nodig zoals ‘hoe mijn woning katvriendelijk maken’? Dan raad ik je eerder een Adviesgesprek aan.