+32 (0) 474 54 30 36 info@dekatviseur.be

Tarieven consults

Geen onverwachtse extra’s maar op voorhand heldere prijzen.

Laatst bijgewerkt augustus 2019.

Heldere prijzen

 De Katviseur kiest voor heldere prijzen, zonder onverwachtse kosten achteraf. Dat is tenslotte het  eerlijkst voor iedereen. Bij consultaties aan huis pin ik me niet vast aan uren. Komen we er op een uurtje uit? Prima. Duurt het langer? Even goed! De prijs blijft dezelfde. 

Onderstaande tarieven zijn exclusief kilometervergoeding. Voor afstanden buiten een straal van 25 kilometer van Beringen, vraag ik € 0,35 per kilometer. Op bepaalde dagen kan dit ook vanuit Schoten berekend worden, dit spreken we op voorhand natuurlijk goed af.

Formules consultaties

Ik bied de volgende formules aan die voor de meeste gedragsproblemen voldoende zijn. Je kan kiezen tussen een Standaard en een Uitgebreid Consult, het verschil zit in het aantal bezoeken en het aantal weken opvolging die ik bied. Bij sommige, meer complexe problemen zal ik je wel eerder een Uitgebreid Consult aanraden, het extra bezoek kan een absolute meerwaarde betekenen om tot een geschikte oplossing te komen. 

Tijdens de opvolging bespreken we het verloop en evalueren we samen welke stappen het beste zijn om te nemen. Dit kan telefonisch, via mail, Messenger of WhatsApp. Je krijgt alle nodige informatie tijdens het consult. Indien je dit wenst, stel ik een heel uitvoerig geschreven verslag en therapieplan op. Hiervoor vraag ik wel een meerprijs omdat er veel tijd en zorg in kruipt.

Heb je vragen over bijvoorbeeld de aanschaf van een kitten of heb je deskundig advies nodig zoals ‘hoe mijn woning katvriendelijk maken’? Dan raad ik je eerder een Adviesgesprek aan.