Tarieven consults

Geen onverwachtse extra’s maar op voorhand heldere prijzen.

Heldere prijzen

De Katviseur kiest voor heldere prijzen, zonder onverwachtse kosten achteraf. Dat is tenslotte het eerlijkst voor iedereen. Bij consultaties aan huis pin ik me niet vast aan uren. Komen we er op een uurtje uit? Prima. Duurt het langer? Even goed! De prijs blijft dezelfde. 

De onderstaande tarieven zijn exclusief kilometervergoeding. Voor afstanden buiten een straal van 25 kilometer van Beringen, vraag ik € 0,35 per kilometer. Op bepaalde dagen kan dit ook vanuit Schoten berekend worden, dit spreken we op voorhand natuurlijk goed af.
Uiteraard is er geen kilometervergoeding voor een telefonisch consult of via video call.

Formules consultaties

Ik bied de volgende formules aan die voor de meeste gedragsproblemen voldoende zijn. Je kan kiezen tussen een Basic, Regular en een Deluxe Consult. Het verschil zit in de follow-up die ik geef, het aantal bezoeken en een gepersonaliseerd stappenplan. Bij sommige, meer complexe problemen zal ik je wel eerder een Regular of Deluxe Consult aanraden, de follow-up of het extra bezoek kan een absolute meerwaarde betekenen om tot een geschikte oplossing te komen. 

Je kan ook kiezen voor een consultatie op afstand. Dat kan telefonisch maar nog liever via een video call (Skype of WhatsApp). Klik hier voor alle informatie voor consultaties op afstand.

Tijdens de opvolging bespreken we het verloop en evalueren we samen welke stappen het beste zijn om te nemen. Dit kan telefonisch, via mail, Messenger of WhatsApp. Je krijgt alle nodige informatie tijdens het consult. Indien je dit wenst, stel ik een heel uitvoerig geschreven verslag en therapieplan op. Hiervoor vraag ik een meerprijs omdat er veel tijd en zorg in kruipt.

Heb je vragen over bijvoorbeeld de aanschaf van een kitten of heb je deskundig advies nodig zoals ‘hoe mijn woning katvriendelijk maken’? Dan raad ik je eerder een Adviesgesprek aan.

0
0 item
Winkelmand
Empty Cart