+32 (0) 474 54 30 36 info@dekatviseur.be

Werkwijze

Mijn doel als kattengedragstherapeut is de relatie tussen jou en jouw kat verbeteren en blijvende oplossingen aanbieden voor probleemgedrag. We doen dit samen.

Hoe werk ik?

Na ons eerste contact stuur ik je een vragenlijst. Die analyseer ik zorgvuldig zodat ik al een eerste beeld kan vormen van jouw kat en het probleem. Omdat een gedragsprobleem vaak een samenspel is van verschillende factoren, is een consultatie bij jouw thuis meer dan aangewezen.

Door ons gesprek en door observatie van jouw kat en de omgeving gaan we dieper in op het probleem. Tijdens ons gesprek stel ik al een voorlopige diagnose en geef ik je toepasbare oplossingen. Al die informatie kan misschien wat veel zijn, daarom maak ik met grote zorg een verslag op van alles wat aan bod is gekomen, samen met een uitgebreid behandelplan. Dat verslag mag je snel na ons consult verwachten. Indien je dat wenst stel ik ook een verslag samen voor jouw dierenarts. 

Na het consult en het verslag sta je er niet alleen voor! Ik bied een follow-up van een aantal weken waarin ik je blijf begeleiden en als het nodig is het behandelplan bijstuur. Tijdens die follow-up ben ik maximaal voor jouw bereikbaar via mail, chat of telefoon. Als vooruitgang uitblijft, of gewoonweg omdat je dit wilt, is een bijkomende consultatie natuurlijk mogelijk. Vanzelfsprekend blijf je meer dan welkom voor vragen na de follow-up!