De beste kattenspeeltjes en kattenspullen!

Over ons

Wie wij zijn

Aangenaam! Wij zijn Pia van Pupia en Benjamin van de Katviseur. We zijn een klein familiebedrijf met een passie voor dieren. Ons doel is het welzijn van katten verbeteren. Benjamin doet dit onder meer door gedragsconsultaties aan te geven huis bij eigenaren van katten met gedragsproblemen. Vaak is een deel van de oplossing de kat zijn omgeving verrijken. Het is een zoektocht om geschikte, katvriendelijke producten te vinden. Daarmee ontstond het idee om zelf goede producten aan te bieden die zowel kwaliteitsvol als stijlvol zijn. Goed voor de kat en mooi voor de eigenaar = win-win!

Een verhaal van samenwerking

Tijdens die zoektocht hebben we dan ook Els Peeters ‘ontdekt’. Zij is gedragsbiologe, kattenexpert en doceert aan dezelfde hogeschool waar Benjamin zijn postgraduaat Companion Animal Behaviour & Welfare heeft behaald. Vanuit hetzelfde idee had zij al webshop Kattenspullen.be maar wegens tijdsgebrek kon ze die niet langer verder zetten. Na een paar keer samen te zitten hebben we besloten dat we haar webshop over te nemen, weliswaar onder de naam ‘de Katviseur’. Haar expertise en fijne neus voor mooie en katvriendelijke kattenspullen komt nog regelmatig van pas!

Wij proberen zoveel mogelijk met lokale en kleine merken samen te werken. Daarom zijn wij erg trots op onze samenwerkingen met Purrs (Verenigd Koninkrijk), Tabby Tijger (Belgisch) en greenPAWS (Belgisch). Wij geloven in een korte keten en het promoten van een lokale economie. De merken waar wij achter staan, zijn allen begonnen met een enorme passie voor kattenwelzijn en bieden uitmuntende kwaliteit. Ze zijn niet te vergelijken met de 

Het dierenteam

Net zo belangrijk voor onze vlotte gang van zaken, is de expertise van ons vakkundig dierenteam. De meeste van onze producten zijn uitvoerig getest en goed bevonden door deze vijf specialisten. Kan jij raden wie van de vijf de Chihuahua is?

  • Odin, teamleader kattenafdeling  
  • Leo, hengeltester
  • Mie, marketingmanager
  • Zenia, verantwoordelijke voerpuzzels 
  • Yuki, departementshoofd hondenspullen & algemene blafzaken