+32 (0) 474 54 30 36 info@dekatviseur.be

Een katvriendelijk huis in stijl

Over ons

Wie wij zijn

Aangenaam! Wij zijn meneer en mevrouw de Katviseur, ofwel Benjamin en Dominique. We zijn een klein familiebedrijf met een passie voor dieren. Ons doel is het welzijn van katten verbeteren. Benjamin doet dit onder meer door gedragsconsultaties aan te geven huis bij eigenaren van katten met gedragsproblemen. Vaak is een deel van de oplossing de kat zijn omgeving verrijken. Het is een zoektocht om geschikte, katvriendelijke producten te vinden. Daarmee ontstond het idee om zelf goede producten aan te bieden die zowel kwaliteitsvol als stijlvol zijn. Goed voor de kat en mooi voor de eigenaar = win-win!

Een verhaal van samenwerking

Tijdens die zoektocht hebben we dan ook Els Peeters ‘ontdekt’. Zij is gedragsbiologe, kattenexpert en doceert aan dezelfde hogeschool waar Benjamin zijn postgraduaat Companion Animal Behaviour & Welfare heeft behaald. Vanuit hetzelfde idee had zij al webshop Kattenspullen.be maar wegens tijdsgebrek kon ze die niet langer verder zetten. Na een paar keer samen te zitten hebben we besloten dat we haar webshop over te nemen, weliswaar onder de naam ‘de Katviseur’. Haar expertise en fijne neus voor mooie en katvriendelijke kattenspullen komt nog regelmatig van pas!

Het dierenteam

Net zo belangrijk voor onze vlotte gang van zaken, is de expertise van ons vakkundig dierenteam. De meeste van onze producten zijn uitvoerig getest en goed bevonden door deze drie specialisten:

  • Mie, team leader & marketingmanager
  • Odin, verantwoordelijke speeltjes & voerpuzzels  
  • Loeka, departementshoofd hondenspullen & algemene blafzaken

Verzendkosten

Afhalen nAfhalen na afspraak te Beringen
Altijd gratis

Afhalen na afspraak te Breda
Altijd gratis

Naar België
Gratis verzending vanaf € 75
– bpost of DPD vanaf € 5,70

Naar Nederland
Gratis verzending vanaf € 100
– DPD € 10,80 tot 30 kg