Gelieve uw kat geen geld te voederen

De formules van de gedragsconsultaties zijn vernieuwd maar ook zijn de tarieven voordeliger geworden én reken ik geen kilometervergoeding aan. Hoera!

Waar er voorheen standaard één type consult was, weliswaar met de mogelijkheid voor een vervolgconsultatie, is er nu de mogelijkheid om te kiezen tussen een Basis en Uitgebreid consult.
Het Basis consult bestaat uit één huisbezoek, 8 weken opvolging en kost € 135, terwijl een Uitgebreid consult twee bezoeken en 12 weken opvolging omvat voor €165. 

Jij hebt de keuze, al zal ik je bij complexere problemen wel eerder adviseren om een Uitgebreid consult te nemen omdat in sommige situaties een tweede bezoek meer dan aangewezen is. Natuurlijk heb je bij beiden ook nog de mogelijkheid om een vervolgafspraak te nemen.
Je krijgt steeds dezelfde expertise en gedrevenheid om het probleem aan te pakken! 

Ook nieuw is de mogelijkheid voor een Adviesgesprek. Heb je voornamelijk vragen betreft opvoeding, hoe een kitten in huis te nemen, wat te doen bij een verhuis enzovoort, dan is het voordeliger om zo’n gesprek te nemen. Ik kom zoals bij de gedragsconsultaties ook gewoon bij jouw thuis, zonder dat daar een verplaatsings- of kilometerkost aan vasthangt.